Kayseri Patent Marka Tescil

                                            “Her işin Bir Usta’sı Vardır”

                                          USTA PATENT- (0541) 2722800     

 

KAYSERİLİ müvekkillerimizin marka, unvan, buluş ve fikirlerine tam ve doğru bir hukuksal koruma sağlamak için 1997 yılından bu yana çalışmaktayız. 

Bu süreçte yüzlerce Kayseri markasını tescil ettirdik.

 

Marka Tescil; Marka üzerinde mülkiyet hakkının kazanılmasıdır. Markanızın mülkiyetini almak için markanızı mutlaka tescil ettiriniz!

Slogan Tescil; Sloganlar da en az marka kadar dikkat çekici olup önem arz etmektedir. Çoğu slogan markadan daha fazla akılda kalmaktadır! Özgün sloganlarınızı tescil ettirerek koruyabilirsiniz.

Patent Tescil; Araştırma geliştirme faaliyetleriniz sırasında bulduğunuz yenilikleri, buluşları Patent ve Faydalı Model tescili ile koruma altına alarak kendinize rakipsiz bir pazar oluşturabilirsiniz.

Tasarım Tescil; Tüketiciler bir ürünü seçerken marka, kalite ve fiyattın yanında ayrıca ürünün görünüşüne de dikkat etmektedirler. Fark yaratan, estetik, özgün, maddi getirisi yüksek tasarımları korumak ve mülkiyetini almak için tescil ettiriniz!

Kurum Kararlarına İtiraz ve Dava; Patent ve Marka başvuruları hakkında  karar mercii olan TürkPatent’in red kararlarına karşı kurum nezdinde süresi içinde itiraz yapmak ve son nihai karara karşı da süresi içinde Ankara FSHHM’de dava açma imkanı vardır. Firmamız Hukukçu Kadrosuyla söz konu itiraz ve dava süreçlerini takip etmektedir…   

 

Firmamız sadece bir yöre ve bölge çapında değil, tüm yurt çapına yayılmış müvekkillerine marka ve patent tescili ile hukuku alanında hizmet vermektedir.

Bizimle çalışmayı tercih eden tüm Kayserili müvekkillerimize teşekkür ederiz …

 

 

 

Kayseri hakkında faydalı linkler: Kayseri Valiliği  -  Kayseri Belediyesi  -  Kayseri Ticaret Odası